lørdag den 20. november 2010

Årets første julemarked


Så blev det tid til årets første julemarked. Vi tog en tur til Gisselfeld Kloster ved Haslev sammen med vores dejlige veninde Kirsten. Julemarkedet har åben både denne og næste weekend, men vi valgte i dag og det var et godt valg. Vi har været der før for nogle år siden og dengang var der mange flere mennesker, denne gang var det helt overkommeligt.
Der er hyggeligt med en masse små boder med mange dejlige ting, masser af julepynt og gaveideer. Hjemmelavet nisser, bolsjer, huer og cremer. Private og firmaer. Svenske peberkager, bornholmsk sennep og franske specialiteter. Blomsterkranse, lys og besøg i Gisselfelds eget Orangeri.
Der var også mulighed for rundvisning på slottet, men billetterne var blevet revet væk. I lang tid har det nemligt ikke været muligt at se slottet indvendigt, så der var stor interesse.

På billedet er det en levende sommerfugl der kan ses som en lille sort prik til venstre midt.


Der var en bod der havde en masse gode tilbud til superpriser med et mærke der hedder The Moood. De massive bloklys, godt tunge og beklædt med bladguld, kostede kun 65,- kr. Jeg tror ikke jeg kan nænne at tænde dem. De små skåle til fyrfad kostede 10,- kr stykket og var del af en hel serie med skåle og vaser. Super som en lille værtindegave. Æskerne med røgelse og aromasticks kostede henholdsvis 40,- og 50,- kr. Æskerne i sigselv er skønne og penge værd.


Lige dette er måske ikke det mest julet, men vi fik også købt 12 supersøde amerikanske retro julekort med glimmer i en lille metalæske. Og Emma fik fortalt julemanden hvad hun ønskede sig til jul.

3 kommentarer:

 1. JEg er da ikke for hurtig disse dage, ser først dette indlæg nu.....
  Hvor ser det bare hyggeligt ud, ikke særlig misundelig på alle jers julemarkeder...
  Knus og glæder mig til vi ses torsdag.

  SvarSlet
 2. TILLYKKE, du har vundet i min Advents Give Away! :-D
  Ha' en fantastisk 1. søndag i advent.
  Kh. Jane

  SvarSlet
 3. Nøøøøj hvor er de fuglekort fine og også æsken. Er de gamle eller kan man finde dem i en butik? Du kan godt høre/læse at jeg er MEGET vild med dem ikke.....

  SvarSlet