onsdag den 16. marts 2011

Workshop

Jeg har været på workshop hos Camille (Hverdagshjem) og lært at sy nederdel. Der var bare tænkt på det hele. Der var et møde først, hvor Camille fortalte om de modeller vi kunne vælge og hvilke type stoffer vi skulle kigge efter, så blev der taget mål og vi fik en huskeliste med hjem.
Afsted ud og kigge på stoffer.....hvor er der bare meget at vælge imellem.
Workshopsøndag med morgenmad, 3 skønne medsyerske og en model + mønster af den valgte nederdel i lige mine mål. Så blev der syet, strøget, spist frokost, syet mere og lidt sprætten op og..........vupti en super lækker nederdel, der bare passer superperfekt....


Der blev også syet lækker detaljer -bånd indenvendig og pyntet efter smag.En superstor tak til Camille, jeg vender meget gerne tilbage igen.
Camille er Bambi-samler ligesom jegselv, så her er lige et billed af hvisnok min mindste Bambi (3½ cm høj).4 kommentarer:

 1. årh den blev bare så fin! Linker straks til dig i mit indlæg, så alle kan se hvor fed den blev!

  Var i øvrigt forbi "Banditten", der er en børnebutik på Østerbrogade, og netshop her www.banditten.com forleden. De har nogle ret fine dåser og madkasser med Bambier på, om er i let vintagelook. Jeg købte en fin lille rund en til 40 kr. De er desværre ikke på netsiden, men butikken ligger Østerbrogade 148, og er bestemt et besøg værd, også hvis man ikke har børn. ;)

  SvarSlet
 2. Flot nederdel! Jeg tror der er en hemmelig klub af kvinder, der samler på Bambier - og jeg er OGSÅ en af dem :-)

  SvarSlet
 3. Den er godt nok gennemført, med alle de lækre detaljer! Superflot!

  K.H June

  SvarSlet
 4. Hej Tina, hvor blev den fin :-) Jeg nåede jo ikke at se det færdige resultat i søndags. Tak for en rigtig hyggelig dag i øvrigt. Jeg melder mig da lige som fast læser. Mon der kommer flere nederdele på bloggen?
  Kh. Linda

  SvarSlet