lørdag den 15. januar 2011

Julepakkeleg der blev til nytårspakkeleg

Jubiii - så kom pakken. Nåede lige at være med i julepakkeleg hos Frk-Trillingsgaard. Da det var sidst i december blev det lavet om til nytårspakkeleg og i tordags kom pakken. Åh den spændning, man kan næsten ikke vente med at komme hjem. Bare det at få pakken. En enkel flagranke hen over. Tænk der skal så lidt til at den ser spændende ud.


Pakken indeholdt et sødt brev og fire små pakker, alt holdt i mine yndlingsfarver (Trillingsgaard havde spurgt på forhånd :-), fin detalje). Gaven bestod af to dele. Første del var de to mindste pakker der indeholdt to små malerier (også i yndlingsfarverne), som min datter straks måtte eje og vil bruge som inspiration til når hun skulle male. Rigtig søde.
Del to bestod af et gør-det-selv projekt. En masse ting og sager i skønne farver (yndlingsfarverne naturligvis): snor, bånd, knapper og en skøn sølvhjort. Derudover et glas med glimmerglaspynt. Dette skulle gerne blive til et minilandskab i glas.... Og så gik hjernen igang.
Tusind tak til Frk. Trillingsgaard, spændende med ny inspiration.4 kommentarer:

 1. Fine ting...kan godt forstå at du er glad... :o)

  SvarSlet
 2. Jubiii... Godt det faldt i god jord og eeeeendelig nåede frem til dig... Synes det er svært om det nu lige var dig...?

  Jeg glæder mig til at se hvad du får ud af det ;0)

  SvarSlet
 3. Fine ting. Jeg skal nok lægge på hvad det ender med at blive til :-)

  SvarSlet
 4. Jeg har givet dig en award:-)
  http://metski-1.blogspot.com/2011/01/stylish-blogger-award.html
  Kh Mette

  SvarSlet