torsdag den 2. december 2010

Juleting

Så kom vores to store nisser frem fra mormor-morfars kælder. De bor i sofaen hele december og et godt stykke ind i næste år, det er svært at sige go'nat til dem igen. Det er så hyggeligt at have dem siddende. Vores ekstra familiemedlemmer, der følger med i alt hvad der sker.
                                                                                      

Var forbi vores lokale butik "Prikkerne over I'et" hvor man altid kan finde en god gaveide eller noget man ikke lige viste man manglede. Her fandt jeg denne søde ugle - vi elsker lidt ugler. Den er lavet i keramik, men ser ud som den er foldet i papir som origami (japansk papirsfolding), man får næsten lyst til at prøve at folde den ud.  Rigtig sød og enkel.


Vi er også gået i gang med at lave julegaver til hele familien. Emma har en produktion af uglepuder igang og vi har også fået lavet nogle søde små kommoder, hvori man kan have perler, smykker eller andre skatte. De er alle forskellige med hver deres charme.
        

2 kommentarer:

  1. Hej.
    "Opdagede" lige din hyggelige blog.. Kan se vi har næsten ens nisser http://hanne-patch.blogspot.com/2010/11/ftter-benny-er-flyttet-ind.html.
    Hilsen Hanne

    SvarSlet
  2. Jeg er helt vild med jeres små kommoder:-)

    SvarSlet